Снимка: Wizz Air Реномирана самолетна компания взе логично решение, предвид пандемията от

...
Снимка: Wizz Air Реномирана самолетна компания взе логично решение, предвид пандемията от
Коментари Харесай

Wizz Air отмени всички полети между България и Великобритания днес и утре

Снимка: Wizz Air 

Реномирана самолетна компания взе разумно решение, поради пандемията от ковид и последните ограничения, които взе българското държавно управление.

Wizz Air разгласи през днешния ден, че анулира всички свои полети сред България и Обединеното кралство на 21.12 и 22.12.2020 година вследствие на наложената възбрана за полети от Англия за преодоляване на пандемията от Covid-19.

Междувременно, Wizz Air продължава да извършва полети от Англия до страни, които не са наложили възбрана за полети, идващи от Обединеното кралство, и ще продължава да следи от близко ситуацията при положение на потребност от анулация на други полети.

Пътниците, които са наранени от анулирането на полети вследствие на сходни национални забрани, имат опцията да получат 120% от в началото заплатената цена като заем в техния WIZZ акаунт, 100% възобновяване на сумата или безвъзмездна резервация за нова дата. Пътниците, които са създали резервацията си посредством туристическа организация или онлайн платформи за пътешестване, би трябвало да се свържат с тях за спомагателна информация и благоприятни условия за обезщетения, написа Флагман.бг.

Макар да е отвън контрола ѝ, Wizz Air откровено се извинява на клиентите за породеното стеснение вследствие на анулираните полети. Авиокомпанията ще продължи да следва прецизно всички национални рестрикции, защото сигурността и благополучието на пасажерите и екипажа остават приоритет номер 1 за превозвача. Wizz Air също по този начин благодари на пасажерите за търпението и разбирането през тези предизвикателни за всички времена.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР